Узяли Донецьк, на черзі — Брест

Узяли Донецьк, на черзі — Брест

Як і очікувалося, перший вітчизняний трофей сезону 2010/2011 дістався головному клубу країни. Скласти серйозну конкуренцію «Соколу» на Кубку Федерації, що розігрувався в донецькому льодовому спорткомплексі «Лідер», не вдалося жодному з трьох опонентів. Закономірно, що приз найкращому гравцеві турніру і 2000 гривень винагороди отримав форвард «пернатих» Роман Малов. Утім 500 глядачів, які збиралися на трибунах, навряд чи шкодували про витрачений час, адже місцевий «Донбас» дав бій і столичним гостям, і бронзовому призеру з Харкова.

Франція дізналася, який на смак Кисляк

Франція дізналася, який на смак Кисляк

Масовий старт відбірної кампанії Євро–2012 минулої п’ятниці приніс кілька несподіваних результатів. Найгучнішим із них стала перемога збірної Білорусі над французами на «Стад де Франс». Суттєво змінений після ЧС–2010 склад «триколірних» провалив перший офіційний матч під орудою нового керманича Лорана Блана. Коли господарі думали про атаку, помилка в захисті призвела до голу новачка казанського «Рубіна» Сергія Кисляка, якому видав пас Глеб–молодший, В’ячеслав, що виступає в Китаї за «Шеньчжень». Учасником історичної перемоги «червоно–зелених» став захисник запорізького «Металурга» Ян Тігорєв (90 хв.).

Нічия до Данії доведе?

Нічия до Данії доведе?

Балансувати на межі прірви і туди не впасти — ризикована справа. Проте футболісти молодіжної збірної минулої п’ятниці обрали саме таку «розвагу». Для досягнення проміжної мети на шляху до фінальної частини Євро–2011 — виходу в «плей–оф» — підопічним Павла Яковенка було достатньо нічиєї з однолітками з Франції. «Звісно, ми знали, що наш головний конкурент, збірна Бельгії, розійшлася миром зі словенцями. Ми вже все порахували, але зрозуміло, що в рідних стінах прагнули здобути перемогу», — казав після матчу з «триколірними» захисник нашої команди Богдан Бутко з «Волині».

Наш ліміт — тиждень

Наш ліміт — тиждень

На заключному турнірі серії «Великого шолома–2010» наші співвітчизники продовжили сумну традицію, за якою вони переважно вибувають із розіграшу вже після перших семи днів двотижневих змагань. На нинішньому «Ю–Ес оупен» найдовше тримався Сергій Стаховський.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Подвійний форсаж

Подвійний форсаж

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Медаль 50–ї світової першості, яку не змогли вибороти поодинці ані наші чоловіки, ані жінки, але яку так сильно очікували у вітчизняній федерації, таки «впала» в скарбничку «синьо–жовтої» збірної. Двоє українських п’ятиборців, Павло Тимошенко та Вікторія Терещук, створили в китайському Ченду міні–сенсацію у змішаній естафеті — взяли «срібло».

Час грати, а не експериментувати!

Час грати, а не експериментувати!

Перед можливим підписанням контракту на роботу з національною збірною Юрій Калитвинцев отримав від роботодавця випробувальний термін на два контрольні матчі. Перша частина своєрідних оглядин відбулася минулої суботи в польському місті Лодзь, де національна команда України спарингувала з колегами по організації Євро–2012.

Всі статті рубрики