ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За останніми даними Держкомстату, цього року неврожай не тільки гречки, а й цукру, солі й сірників.

Щедрий — бо шахрай?

Щедрий — бо шахрай?

Зустрічаючи на вулиці чоловіка, який пропонував подарувати їм 1 євро, мешканці німецького міста Ашаффенбург приймали його за божевільного або шахрая. Хоча на грудях «жертводавця» висіла табличка: «Я не безробітний і не бомж. У мене є дружина. У мене все добре, тому я хочу подарувати вам 1 євро». Однак одного з перехожих ця несподівана щедрість так роздратувала, що він викликав поліцію.

З ким і зрада — не зрада

З ким і зрада — не зрада

Чи пробачили б ви своїй коханій людині, якби вона зрадила вас зі знаменитістю світового масштабу? А якби за це отримали в неї автограф? Виявляється, принаймні у Британії є чимало жінок і чоловіків, які можуть простити своїй «половинці» зраду, якщо вона сталася вона зі справді крутою зіркою. У дослідженні взяли участь 1198 закоханих пар, у яких соціологи, ставлячи запитання окремо чоловікам і жінкам, розпитали, з ким вони б охоче переспали самі, а з ким дозволили б зайнятися сексом своєму партнерові, не вважаючи це зрадою.

«Мама» Поттера рятує від склерозу

«Мама» Поттера рятує від склерозу

«Мама» Гаррі Поттера Джоан Роулінг, яка колись була простою британською вчителькою, а тепер стала однією з найбагатших жінок світу, охоче ділиться своїми мільйонами з тими, хто цього потребує. Днями письменниця, статок якої оцінюють у мільярд доларів, пожертвувала 15 мільйонів на відкриття центру з дослідження і лікування розсіяного склерозу при Единбурзькому університеті в Шотландії.

Всі статті рубрики