З ким і зрада — не зрада

04.09.2010
З ким і зрада — не зрада

Чи пробачили б ви своїй коханій людині, якби вона зрадила вас зі знаменитістю світового масштабу? А якби за це отримали в неї автограф? Виявляється, принаймні у Британії є чимало жінок і чоловіків, які можуть простити своїй «половинці» зраду, якщо вона сталася вона зі справді крутою зіркою. У дослідженні взяли участь 1198 закоханих пар, у яких соціологи, ставлячи запитання окремо чоловікам і жінкам, розпитали, з ким вони б охоче переспали самі, а з ким дозволили б зайнятися сексом своєму партнерові, не вважаючи це зрадою.

За результатами опитування перше місце посіли зірка «Трансформерів» Меган Фокс та актор Бред Пітт. У тому, що охоче стрибнули б у гречку з Меган (зі схвалення своїх дружин), зізналися 72% чоловіків. Бред полонив дещо меншу жіночу аудиторію — 69%.

Як з’ясувалося, «рейтинг» Пітта серед жінок дорівнює популярності його колишньої дружини Дженніфер Аністон серед чоловіків, хоча в списку зірок прекрасної статі Джен посіла тільки друге місце. А от нинішня подруга Бреда Анджеліна Джолі задовольнилася лише п’ятим — із нею охоче скочили б у гречку 64 % опитаних чоловіків.

До жіночої десятки також увійшли ритм–н–блюз–діва Бейонсе (68%), кінозірка Джессіка Альба (66%), британська поп–зірка Шеріл Коул, яка цього року очолила рейтинг найсексуальніших жінок світу за версією журналу FHM (62%) та співачки Кеті Перрі, Ніколь Шерзінгер, Крістіна Агілера і Ріанна, кожна з яких набрала 50 із гаком відсотків.

Серед чоловіків на п’яти Бредові Пітту наступають колеги по акторському цеху Джонні Депп та Джерард Батлер — опинитися з ними в ліжку висловили бажання, відповідно, 67 і 66% жінок. Також до десятки увійшли футболіст Девід Бекхем, актори Роберт Паттінсон, Ештон Катчер, Джордж Клуні, Уїлл Сміт і Х’ю Джекман і музикант Джастін Тімберлейк.