НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мильні «Оскари»

Мильні «Оскари»

У ніч із неділі на понеділок за київським часом у театрі «Нокія» в Лос–Анджелесі відбулася 62–га щорічна церемонія вручення найпрестижніших американських телевізійних нагород «Еммі». Як повідомляє «Рейтер», перемогу в головній категорії «Найкращий драматичний серіал» уже третій рік поспіль святкувало «мило» «Безумці». Події телесеріалу, який дебютував у кабельних мережах США в липні 2007 року, розгортаються в 60–ті роки минулого століття, а головним героєм є бізнесмен, який очолює рекламну агенцію. Найкращим комедійним серіалом визнано «Сучасну сімейку» — розповідь про життя трьох американських сімей, одна з яких — гей–пара, що вдочерила дівчинку.

Кров і рок

Кров і рок

«Ми бігли з галявини у VIP–зону швидко, а ще швидше туди бігли міліціонери. Рятували свої шкури, як і ми», — написала у своєму блозі одна з учасниць рок–фестивалю «Торнадо», який відбувся минулими вихідними в місті Міасс Челябінської області Росії. Міліціонери мали охороняти глядачів і «розрулювати» можливі конфлікти. Але коли в неділю на фестиваль несподівано напали близько сотнi озброєних битками, палицями, арматурою та іншими «підручними засобами» скінхедів, кілька охоронців виявилися неспроможними захистити навіть себе — за інформацією деяких російських ЗМІ, нападники відібрали в них зброю. Організатори не здогадалися забезпечити такий масовий захід більшою кількістю охорони, не кажучи вже про медичну допомогу — на фестивальній галявині була тільки одна машина «швидкої», та й та майже порожня. «Один хлопець із великою раною на животі просидів півгодини з наклеєним лейкопластирем — це вся допомога, яку йому спромоглися надати медики», — розповідає очевидиця подій Міла.

«Проспався» й лютує

«Проспався» й лютує

На півночі індонезійського острова Суматра у неділю несподівано прокинувся вулкан Сінабун. Про те, що гора заввишки 2460 метрів — вогнедишна, місцеві мешканці вже й думати забули, адже востаннє Сінабун вивергався 1600 року. Щоправда, 1912–го вулкан нагадав було про себе невеличким викидом сірчаних газів, але загалом його вважали згаслим.

Бранці підземелля

Бранці підземелля

33 шахтарі (один — болівієць, решта — чилійці), які внаслідок аварії на шахті Сан–Хосе з 5 серпня залишаються ув’язненими під землею, не втрачають надію на порятунок. Нагадаємо, внаслідок завалу гірники виявилися заблокованими у двокілометрових коридорах шахти на 700–метровій глибині, хоча фізично ніхто з них не постраждав. Утім, як повідомив міністр охорони здоров’я Чилі Хайме Маналіч, після трьох тижнів перебування в підземному полоні п’ятеро з них почали виявляти ознаки депресії.

Всі статті рубрики