Як підрізали «сміттєвого барона»

Як підрізали «сміттєвого барона»

В Одесі спалахнув черговий скандал навколо вожака проросійської структури «Родіна» Ігоря Маркова. За даними джерел місцевої газети «Вільна Одеса», днями він затіяв бійку в одному з місцевих ресторанів. І, зрештою, сам же виявився потерпілим — Маркова госпіталізували з колото–різаною раною шиї у приватну клініку «Інтосана», де негайно прооперували...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У гостях у «Чернівівцях»

У гостях у «Чернівівцях»

Підготовка до ювілею Чернівецької області тривала довго, але очільники краю підкреслювали, що відбуватиметься все скромно. Так і вийшло, хоча напередодні візиту Прем’єр–міністра Миколи Азарова без ложки дьогтю не обійшлося. Спочатку планувався приїзд Президента, тож усі вулиці та деякі дороги прикрашали банери «Буковинці вітають Віктора Януковича». Утім глава держави на святкування так і не приїхав. Окрім того, поспішаючи встановити нові дорожні вказівники, хтось так перестарався, що чернівчани зі здивуванням дізналися, що живуть у місті, яке має назву «Chernivivtsі», тобто «Чернівівці». Власне, колись така версія назви міста була, а деякі історики основу походження Чернівців поєднували саме з чорними вівцями. Наразі ж ситуація з вказівником виглядала, як чиясь помилка та неуважність. Вказівники встановили, але обіцяли зняти.

А тепер — Данилишин та Корнійчук

А тепер — Данилишин та Корнійчук

Минулої п’ятниці в будинку Мінекономіки співробітники Генпрокуратури й КРУ проводили обшуки, виїмку документів, допитували посадових осіб. Ці слідчо–оперативні дії вели в рамках кримінальної справи, порушеної за статтею 364–1 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем), головним фігурантом якої став колишній міністр економіки Богдан Данилишин, повідомляє газета «Сєгодня». Цікаво, що за день до обшуків у Мінекономіки пан Данилишин, який нині очолює Раду з вивчення продуктивних сил НАНУ, нібито пішов у відпустку та виїхав з України.

Всі статті рубрики