Вони — не раби?

Вони — не раби?

Позавчора Департамент зв’язків з громадськістю МВС України оприлюднив інформацію про те, що співробітники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Тернопільській області викрили групу викладачів одного з місцевих вишів, які під виглядом навчальної практики вивезли за межі України майже півсотні студентів з метою їх незаконної трудової експлуатації.

Бокс без правил

Бокс без правил

Жорстоке вбивство в Мілані шокувало італійців. Як повідомляють місцеві газети з посиланням на правоохоронців, зранку 6 серпня «25–річний українець Олег Федченко забив до смерті ні в чому не винну, не знайому йому 41–річну філіппінку». Свідки події відзначають нелюдську силу і злість, з якими боксер–любитель накинувся на бідолашну. Коли ж на місце прибули правоохоронці, аби забрати закривавлену жінку з–під нищівних ударів, Олег Федченко накинувся з кулаками і на них. Зупинити знавіснілого чоловіка вдалося лише вісьмом правоохоронцям, які й «запакували» українця в машину. Філіппінку ж у напівпритомному стані забрала «швидка»: лікарі констатували у неї серцевий напад та безліч важких травм. Жінка померла через три години, так і не прийшовши до тями.

«Лузер» проти героя

«Лузер» проти героя

Провокативну композицію — портрет Головнокомандувача УПА, Героя України Романа Шухевича, «прикрашений» мішенню для гри в «Дартс», нещодавно помітили відвідувачі книжкової крамниці «МАсква» у місті Ніжин, що на Чернігівщині. Водночас розташований поряд портрет ката українського народу Володимира Леніна прикрашено квітами й українськими національними кольорами. Реакція на подібне «позиціонування» не забарилася. «Зайшовши у крамницю і помітивши цю «композицію», він неабияк здивувався, адже більшість книг, що продаються в книгарні, — українські. Під портретом Шухевича лежала книга «Крути», поруч стояли книги видавництва «Смолоскип»», — переповіли «УМ» історію ніжинця Дмитра Артеменка в чернігівській «Свободі», куди він подав заяву на вступ.

По пивку і... за ґрати

По пивку і... за ґрати

Від прийняття рішення про заборону вживання пива та слабоалкогольних напоїв на вулиці минуло п’ять місяців, і ось уперше порушник цієї законодавчої норми опинився за ґратами. 21–річний житель Шахтарська Донецької області перше офіційне зауваження від правоохоронців почув ще навесні, інформує прес–служба МВС.

Два мільярди — з жіночих сумочок

Два мільярди — з жіночих сумочок

Політик дуже швидко відмовляється від своїх обіцянок виборцям, якщо цього вимагають його інтереси. Цей прикрий факт української політики днями ще раз підтвердила нинішня влада. Як відомо, у січні, напередодні президентських виборів, тоді ще кандидат на посаду Президента Віктор Янукович рішуче заявляв — він категорично проти підвищення пенсійного віку на п’ять років! «Зараз ми не маємо морального права це робити. Я на це ніколи не піду», — Віктор Федорович був сповнений рішучості не дозволити уряду Тимошенко проводити непопулярні реформи.

І печатку вкрали!

І печатку вкрали!

Керівництво Акціонерного товариства «Холдингова компанія «Київміськбуд» уже у IV кварталі цього року планує здати в експлуатацію житловий будинок у Подільському районі столиці, частину квартир в якому передадуть для постраждалих у будівельній афері «Еліта–Центр». Окрім того, як запевнив віце–президент будівельної компанії Дмитро Гуленко, у II кварталі 2011 року «елітники» зможуть отримати частину житла ще в одному будинку — в Оболонському районі Києва (вулиця Лайоша Гавро).

Школи не буде — гроші вкрали

Школи не буде — гроші вкрали

Торік керівництво Севастопольської міськ­держадміністрації на чолі з Сергієм Куніциним (який нині обіймає посаду постійного представника Президента України в Криму) бадьоро запевняло, що 1 вересня 2010 року перші першокласники переступлять поріг української школи–гімназії, будівництво якої триває уже п’ятий рік.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики