Тримаєм оборону?

Тримаєм оборону?

Відтепер відомство від «простих смертних» відділятиме металевий паркан сто метрів завдовжки і заввишки близько двох метрів. Огорожа проведена рівно до початку тротуару — відтепер за високим парканом опинились усі зелені насадження, прилеглі до будівлі міністерства.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Економія з кишень робітників

Економія з кишень робітників

Близько трьох тисяч працівників ВАТ «Сумське НВО ім. М. В. Фрунзе» зібралися біля приміщення заводоуправління, протестуючи проти зниження заробітної платні за наказом генерального директора підприємства.

«М’ясник» повернувся

«М’ясник» повернувся

Колишньому кримінальному авторитету Гіві Немсадзе, який iз 15 серпня 2005 року перебував у міжнародному розшуку, родичі та друзі влаштували «святкову зустріч» в одному з розважальних закладів Донецька. Піротехнічну канонаду з цього приводу чули багато жителів шахтарської столиці. Гіві Немсадзе — відомий персонаж книги «Донецька мафія.

«Велонаїзд» на мерію

«Велонаїзд» на мерію

Сотні велосипедистів прийдуть під стіни київської мерії, аби відстояти власні права. Організувати акцію «Велонаїзд» змусив трагічний випадок 2 серпня вночі на мосту Патона, де на смерть збили велосипедиста. Жертвою став 31–річний дизайнер Іван.

Продайте нирку багатому єврею

Продайте нирку багатому єврею

Повідомлення начальника Департаменту боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми МВС Юрія Кучера про те, що в Національному інституті хірургії та трансплантології ім. Шалімова близько трьох років діяли «чорні трансплантологи», викликало ефект інформаційної «бомби».

Батьки за гроші

Батьки за гроші

Співробітники Одеського управління боротьби з оргзлочинністю викрили групу посадовців смт Комінтернівське, які незаконно позбавляли батьківських прав малозабезпечених громадянок і надавали за грошові винагороди сприяння третім особам в усиновленні немовлят.

Мистецтво моря

Мистецтво моря

Захоплення пана Олександра екстремальне, адже не кожному митцю до снаги творити... під водою. У четвер художник поставив рекорд України, намалювавши картину розміром 70 на 100 сантиметрів на глибині 12 метрів у Чорному морі.

Всі статті рубрики