Віддайте гроші за «рогатих»!

Віддайте гроші за «рогатих»!

Львівське приватне підприємство «ПЛ Лізинг» уже до кінця цього тижня вимагає у харківського «Міськелектротрансу» повернути 90 тролейбусів та десять трамваїв, наданих у розстрочку три роки тому, за борги. Як повідомив пресі директор лізингової компанії Юрій Свідзинський, з початку року харків’яни не перерахували власнику перевізної техніки жодної копійки, внаслідок чого розмір недоїмки зріс майже до 49 мільйонів гривень.

Що буває, якщо на стіні портрета Януковича немає

Що буває, якщо на стіні портрета Януковича немає

«Погроз не було, — каже Віктор Бобиренко, — методи зараз інші, ніж у 2004 році. Усе досить м’яко, не приковують до батареї. Але гайки закручують. І я нікого не звинувачую. Хтось написав заяву за власним бажанням — це вибір кожного. Просто застерігаю: сьогодні вас посунули з посади й сказали сидіти тихо. Завтра настійливо запросять до Партії регіонів. А післязавтра виявиться, що ви граєте за команду, за яку не хотіли грати, але обставини вже склалися так...»

Ієрогліфи Жабокрюківки

Ієрогліфи Жабокрюківки

Однак на таку «повноформатну», майже тижневу — з вівторка по неділю — програму зазвичай орієнтуються ті, хто приїздить на Жабокрицький майдан («по–народному» — Жабокрюківка) у Великих Сорочинцах поторгувати. Бувалі ж ярмаркувальники знають: у перший день дійства для багатьох його учасників ще фактично завершується підготовчий етап, а в останній вони вже «збирають манатки» й після обіду роз’їжджаються по домівках.

Всі статті рубрики