Було їх у матері

Було їх у матері

Франція вражена страшною трагедією, що розігралася на півночі країни: 45–річна мешканка міста Дуе власноруч одне за одним порішила вісьмох своїх новонароджених немовлят. Як пояснює Домінік Коттре, народивши двох дочок, вона більше не хотіла дітей, а звертатися до лікаря щодо протизаплідних засобів було ліньки. Тому народжувала — й одразу ж душила, як кошенят...

Колайдер виходить на пряму

Колайдер виходить на пряму

У знаменитого Великого адронного колайдера (ВАК), який розташований на території Європейського ядерного дослідницького центру ЦЕРН поблизу швейцарської Женеви, з’явиться наступник. На Міжнародній конференції з фізики високих енергій у Парижі вчені домовилися створити ще більший зіштовхувач елементарних частинок, який отримав назву Міжнародний лінійний колайдер (МЛК).

Капітаном Немо може стати кожен

Капітаном Немо може стати кожен

Окрім звичайних та водних, незабаром з’являться ще й підводні велосипеди: французькі інженери розробили міні–субмарину, двигун якій заміняє сила людських м’язів. Розрахований на одного «пасажира» персональний підводний човен «Скубстер» 3,5 метра завдовжки пофарбовано в жовтий колір на честь славетної пісні «Жовта субмарина» групи «Бітлз». У кабіні — дві педалі, завдяки яким обертаються два зовнішні пропелери, приводячи човен у рух. Міні–субмарина розвиває швидкість до 8 кілометрів за годину (якщо її «капітан» перебуває в добрій фізичній формі) і занурюється на глибину до шести метрів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики