Прилетить благодійник із дорогим «Кадиллаком»

Прилетить благодійник із дорогим «Кадиллаком»

Набирає обертів скандал навколо придбання представницького авто Cadillac Escalade майже за мільйон гривень для керманича МВС Анатолія Могильова. Нагадаємо, що факт купівлі крутої «тачки» оприлюднив народний депутат від «НУНС» генерал міліції Геннадій Москаль, який наполягає на перевірці законності купівлі авто. Натомість у Міністерстві внутрішніх справ спростовують факт купівлі цього «танка на колесах». Речник МВС Дмитро Андрєєв каже, що міністр і надалі їздить на закріпленому за ним службовому «Лексусі–430» 2004 року випуску із пробігом 160 тис. км і річним обслуговуванням на 98 тис. грн. Водночас у прес–службі обласної міліції Київщини пояснюють, що «Кадиллак» з’явився на балансі обласного УДАІ як благодійний внесок приватної особи, яка побажала залишитися невідомою. Після чого авто перейшло на баланс МВС. Вартість машини нібито вдвічі менша — 518 тис. грн.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Операція «Кадебізація»

Операція «Кадебізація»

Таке відбувається в Росії. Силові органи розганяють опозиційні акції. Громадяни, які сповідують неугодну для Кремля думку і поширюють її в інтернеті, отримують погрози, ідуть на співбесіди у ФСБ, притягуються до суду. Тепер ця практика, схоже, стала й українською. Недарма СБУ очолює колишній топ–менеджер російської бізнес–структури, а державу — партнери «Єдиної Росії».

За думку, висловлену в інтернет–щоденнику, можна стати співрозмовником працівника Служби безпеки України. Саме так учора трапилося із Олегом Шинкаренком: блогер, який подавав у своєму «Живому журналі» критику на владу та — з останніх прикладів — патріарха РПЦ Кирила, потрапив на «профілактичну» розмову в органи безпеки. І це лише один із проявів цього ланцюга. Будьте обачні: «великий брат» споглядає!

Всі статті рубрики