Нема чого на фото нарікати...

Нема чого на фото нарікати...

Фотографуватися — це, як відомо, робота моделей. І, здавалося б, кожна з них має тільки радіти, якщо замість зйомок для якогось зачуханого одежного каталогу її запрошують для фотосесії в престижне глянцеве видання. Однак, виявляється, так буває не завжди. Побачивши свої фото в останньому номері французької версії чоловічого журналу «Плейбой», голландська топ–модель Лара Стоун обурилася до глибини душі.

КАНАЛіс наркотрафіку

КАНАЛіс наркотрафіку

Затятий холостяк Джордж Клуні міняє коханих, як рукавички. Причини розривів можуть бути різними. Не виключено, що підставою для розставання із нинішньою подружкою — 31–річною італійською моделлю, акторкою і телеведучою Елізабеттою Каналіс — може стати її фігурування в кримінальній справі, пов’язаній із наркотиками та проституцією.

Навар від чіпсів

Навар від чіпсів

П’ятирічний ірландець приніс у сім’ю аж 10 тисяч доларів. У фільмах чи рекламі він не знімався, жодними талантами взагалі не відзначився — просто вдало сходив у магазин. Згадану суму родина хлопчика отримає як компенсацію за наклеп: мовляв, малого безпідставно звинуватили в крадіжці пачки чіпсів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Загадка природи: смак у горілки один, а пригоди після неї завжди різні.

Всі статті рубрики