Нема чого на фото нарікати...

31.07.2010
Нема чого на фото нарікати...

Фотографуватися — це, як відомо, робота моделей. І, здавалося б, кожна з них має тільки радіти, якщо замість зйомок для якогось зачуханого одежного каталогу її запрошують для фотосесії в престижне глянцеве видання. Однак, виявляється, так буває не завжди. Побачивши свої фото в останньому номері французької версії чоловічого журналу «Плейбой», голландська топ–модель Лара Стоун обурилася до глибини душі. Виявляється, ніхто з нею цих знімків не узгоджував, і потрапити на сторінки «Плейбоя» в таком вигляді вона зовсім не хотіла. Хоча, здавалося б, у майже 27 років, 12 з яких віддано модельному бізнесу, можна було б розуміти, що зйомки у відвертій фотосесії для чоловічого журналу для того й відбуваються, щоб виставити їх результат на шпальтах.

Проте Лара, яка два місяці тому вийшла заміж за британського коміка Девіда Уолліамса, з цим не згодна, тому подала на «Плейбой» і фотографа Грега Лотуса до суду. «Плейбой» не мав права публікувати ці знімки. Це зовсім не той фотосет, у якому я б хотіла «засвітитися». У мене немає іншого вибору: доведеться стати на захист своєї репутації», — каже модель.

І якби ж то це для Лари були перші відверті знімки в кар’єрі! Її оголеними грудьми та іншими частинами тіла вже не раз милувалися читачі інших журналів такого штибу. Щоправда, тоді Стоун іще не була заміжня...