КАНАЛіс наркотрафіку

31.07.2010
КАНАЛіс наркотрафіку

Затятий холостяк Джордж Клуні міняє коханих, як рукавички. Причини розривів можуть бути різними. Не виключено, що підставою для розставання із нинішньою подружкою — 31–річною італійською моделлю, акторкою і телеведучою Елізабеттою Каналіс — може стати її фігурування в кримінальній справі, пов’язаній із наркотиками та проституцією.

Як повідомляє канал Sky News, днями італійський суд почав розгляд справи, яка розслідувалася ще з 2008 року. Ідеться про два міланські клуби, Hollywood і The Club, які пропонували своїм клієнтам наркотики, зокрема кокаїн, а також знайомили їх із дівчатками за викликом. Протизаконними послугами часто користувалися різні знаменитості. Свідки заявляють, що серед клієнтів була й Елізабетта Каналіс із друзями, яка «заряджалася» «коксом».

У справі про поширення наркотиків та організацію проституції кілька днів тому арештували п’ятьох чоловіків, обидва клуби закрили.

Клуні й Каналіс почали зустрічатися у 2009 році. За відомостями італійської жовтої преси, нещодавно 49–річний актор зробив Лізі пропозицію. Пара цю інформацію поки не підтвер­джує.