Пластик під вітрилом

Пластик під вітрилом

«Пластікі» — так називається вітрильне судно, збудоване з 12,5 тисяч пластикових пляшок, що позавчора завершило подорож через Тихий океан із Сан–Франциско до Сіднея. «Пластікі» — це алюзія на назву знаменитого бальсового плота Тура Хейєрдала «Кон–Тікі», який 1947 року доплив із Перу до островів Туамоту, довівши можливість заселення Океанії індіанцями Південної Америки. Норвежець із командою подолали свій маршрут (3800 миль) за 101 день, тоді як екіпажу сучасного човна під орудою британця Девіда де Ротшильда знадобилося 128 днів на 8 тисяч миль.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Я зрозуміла, що мені потрібно схуднути, коли у сквері до мене підійшла молода матуся з дитинкою і порадила хороший пологовий будинок.

Така Андрійка

Така Андрійка

Коли на минулому тижні моди в Парижі одразу четверо дизайнерів, демонструючи чоловічі колекції, випустили на подіум одну й ту саму вродливу білявку, глядачі були розгублені. Чим таким узяла їх ця дівчина, що Галльяно, Готьє, Сімонс і Сміт вирішили прикрасити її присутністю зазвичай «нудні» для широкого загалу покази чоловічої моди? Відповідь виявилася банальною: довгокоса краля показувала колекцію для чоловіків, бо сама є чоловіком!

Всі статті рубрики