Рогаті «емігранти»

Рогаті «емігранти»

Корів–годувальниць та м’язистих бичків на Прикарпатті з кожним роком стає все менше. Лише торік кількість худоби в краї скоротилася майже на 11 тисяч голів, і без радикальних заходів зупинити невтішну тенденцію навряд чи вдасться. Прикро, бо в структурі сільського господарства області, з огляду на її ландшафтні особливості, тваринництво здавна вважалося найрентабельнішим заняттям.

А грошей на ремонт нема

А грошей на ремонт нема

Понад 500 тисяч гривень — кошти підприємства житлово–комунального господарства привласнили непорядні чиновники, використавши комп’ютерне програмування та комп’ютерну базу даних особових рахунків абонентів.

Стрижень на дні

Стрижень на дні

Річку Стрижень у Чернігові сьогодні не впізнати: замість тихого плеса — невеликий струмочок на замуленому дні. А навкруги — півтораметровий шар смердючого мулу, гори непотребу, яким захаращували річку впродовж десятиліть. По берегах ходять відчайдушні рибалки і вичерпують підсаками зі смердючої каламуті рибу. Неподалік від гирла річки ревуть екскаватори і самоскиди. «Висушити» Стрижень, скинувши в Десну 90 відсотків його води, довелося для того, щоб розпочати оздоровлення цієї чернігівської річки.

Всі статті рубрики