Між двох вогнів

Між двох вогнів

Дженніфер Лопес потрапила в дуже неприємну ситуацію. Близько місяця тому актриса і співачка погодилася 24 липня виступити на відкритті елітного готелю «Кратос преміум», що в турецькій частині Кіпру. Навряд чи Джей Ло особливо цікавиться геополітикою, тож можна уявити, як вона здивувалася, коли почала отримувати тисячі листів від кіпріотських греків, які просили скасувати цей виступ. За словами мешканців грецької частини острова, урочистості в «Кратосі» збігаються з 36–ю річницею вторгнення турків на Кіпр, і своїм виступом американська зірка дуже образить греків.

Як ви донечку назвете, так вона і закричить

Як ви донечку назвете, так вона і закричить

Велике футбольне свято закінчилося — хай живе його відлуння. А воно, відлуння, обіцяє бути гучним і довгим, адже шумову підтримку чемпіонату світу з футболу в ПАР забезпечувала Її Величність Вувузела. Ця пластмасова труба з пекельним голосом, що масово штампується в Китаї, захопила уми Південної Африки і багатьох уболівальників, які приїздили на «мундіаль». Тепер, сподіваються виробники, вувузеляча напасть має перекинутися і на стадіони Європи та інших частин світу. Бізнесмени вже замовили в Україну на осінь велику кількість вувузел. Вувузела стала справжнім символом нашого часу. У ПАР на її честь назвали нову квітку, а в Уругваї — дитину.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Приїхав новий полковник на частину. Те–се, потім пішов з офіцерами в курилку, там анекдот розповів. Усі сміються — а один лейтенант мовчить, хоч би тобі що.

— Чуєш, летьохо, всім смішно, а тобі — ні?

— Так я не з вашої частини, товаришу полковник.

Всі статті рубрики