За десятьох небитих чотирьох битих дають

За десятьох небитих чотирьох битих дають

Сполучені Штати Америки вирішили не псувати відносин із Росією і в дусі теперішньої політики президента Барака Обами в усьому йти на поступки Кремлю вчора відправили десятьох російських шпигунів спецрейсом на батьківщину. Перед цим відбулося судове засідання, на якому всі десятеро визнали себе винними у шпигунстві на уряд Росії. За це суддя, щоб уникнути хвилі критики в США, зняв із них звинувачення у відмиванні грошей. Депортація російських агентів відбулася менш ніж через два тижні після їхніх арештів та через лічені години після того, як вони постали перед американським судом як звинувачені, зазначає Бі–Бі–Сі.

День тиші по–італійськи

День тиші по–італійськи

Учора в італійському радіоефірі панувала тиша, в кіосках не було свіжих газет, а на телебаченні не вийшов жоден випуск новин. Спраглі до інформації італійці марно намагалися знайти свіжі повідомлення у всесвітньому павутинні — не працювали ні інтернет–видання, ні інформагенції. Так італійські журналісти та видавці відповіли на урядовий законопроект, яким забороняється публікація матеріалів, що становлять таємницю слідства. 24–годинний страйк оголосила Національна федерація італійської преси. Друком вийшли тільки окремі газети–штрейкбрехери, зокрема «Джорнале», яку видає брат прем’єр–міністра Італії Сильвіо Берлусконі, та кілька проурядових видань. В окремих випадках страйк набрав театралізованих форм: наприклад, на пам’ятнику Данте в місті Больцано вуста поета зав’язали ганчіркою (одіозний законопроект у пресі охрестили «кляпом»).

«Плейбой» з Ісусом

«Плейбой» з Ісусом

Португальські шанувальники знаменитого чоловічого журналу «Плейбой» можуть утратити можливість читати улюблений часопис рідною мовою. А все через серію фотографій, яка була опублікована в останньому, липневому, номері португальської версії журналу і викликала в країні велике обурення. На цих фото стилізований під Ісуса Христа чоловік перебуває в товаристві оголених дівчат, повідомляє інтернет–портал британської газети «Індепендент».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики