Усе найкраще — Діті

Усе найкраще — Діті

У Парижі триває Тиждень високої моди, який поки що нічим не здивував. Більшість колекцій, окрім хіба різнобарвного показу Джона Гальяно для будинку моди «Крістіан Діор», виявилися цілком прогнозованими й без родзинки. Не вдалося здивувати публіку навіть Жану Полю Готьє, який сфокусувався на елегантному, але досить прісному образі «нової парижанки — самодостатньої і водночас на диво жіночної».

Шість кольорів під водою між зубів

Шість кольорів під водою між зубів

Кубик Рубіка, винайдений угорським умільцем ще в 1974 році, досі є популярною розвагою серед любителів головоломок. Рекордний час збирання шести кольорів на гранях «Магічного кубика» (така його первинна назва) — всього 7,08 секунди. Автор досягнення, зафіксованого у 2008 році, — голландець Ерік Аккерсдійк.

Щастить же людям!

Щастить же людям!

Джоан Гінтер, мешканка Лас–Вегаса, нещодавно отримала лотерейний виграш — $10 млн. без вирахування податків. Цей факт уже сам по собі свідчить про надзвичайне везіння колишньої професорки одного з університетів Каліфорнії. Але що ви скажете, коли дізнаєтеся, що для Джоан це вже четвертий джекпот за 17 років, відколи вона грає в лотереї?!

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики