Бойкам — бій

Бойкам — бій

Опозиція, натхнена недавнім успіхом, ще раз спробувала щастя в боротьбі з міністрами «синього» уряду. Минулого тижня з подачі БЮТ було звільнено віце–прем’єра Володимира Семиноженка (відповідну постанову внесла «біло–сердечна» фракція). Крім того, опозиція проголосувала й за відставку міністра екології Віктора Бойка. Вчора ж опозиціонери голосували за відставку міністра палива та енергетики Юрія Бойка. Голосів не вистачило: «регіонали» не здали одного зі своїх фінансових стовпів.

Здали уран — попросили захисту

Здали уран — попросили захисту

Український парламент позавчора ухвалив заяву, в якій закликає провідні ядерні держави гарантувати Україні «надійну відповідь на сучасні виклики національній безпеці». Офіційне звернення Верховної Ради стало логічним продовженням кроку, на який пішов Президент Янукович під час візиту до США, — добровільної здачі запасів збагаченого урану. Нинішня заява Ради стосується країн, які взяли на себе зобов’язання бути гарантами України після того, як Київ іще на зорі незалежності відмовився від ядерної зброї. Це США, Росія, Велика Британія, Китай, Франція.

«Батьківщину» обікрали

«Батьківщину» обікрали

Злодюги понишпорили в офісі чернігівської районної організації ВО «Батьківщина» ще минулими вихідними. Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю облуправління МВС, грабіжники залізли тихо, підібравши ключі. Як наслідок — партійці залишилися без новенького комп’ютера, кількох стаціонарних телефонів і 700 грн. членських внесків. Триває розслідування.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики