Як комарик та й за Шеріл учепився

Як комарик та й за Шеріл учепився

Британська поп–зірка Шеріл Коул, яку не раз визнавали найсексуальнішою жінкою світу, опинилася на лікарняному ліжку. Минулими вихідними дівчина знепритомніла просто під час фотосесії. Спершу медики вирішили, що слабкість — наслідок стресу, адже Шеріл перебуває в процесі розлучення з чоловіком, футболістом збірної Англії Ешлі Коулом. Але наступного дня стан співачки погіршився, і її відвезли до лікарні. Там–то і з’ясувалося, що артистка, яка 30 червня відсвяткувала 27–річчя, примудрилася підхопити малярію.

Елвіс їде до Данії

Елвіс їде до Данії

У данському місті Рандерс заклали першу цеглину під будівництво музею Елвіса Преслі, який буде точною копією садиби короля рок–н–ролу «Грейсленд», що поблизу Мемфіса у США. Як повідомляє «Франс пресс», відкриття європейського «Глейсленда» заплановане на квітень наступного року. Експозиція налічуватиме аж шість тисяч предметів, які колись належали Елвісу: гітари, сценічні костюми, зокрема оспівані ним замшеві блакитні черевики, оригінальні листи легендарного співака тощо. При музеї діятимуть сувенірна крамниця й ресторан, а в тутеш­ньому кінотеатрі демонструватимуть усі 33 фільми, в яких Елвіс знявся за життя, а також численні документальні та художні стрічки, зняті по його смерті.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Єврейська сім’я. Син привів дівчину додому знайомити з мамою. Мама весь вечір уважно спостерігала за дівчиною, а на виході говорить:

— Дивлюсь я на вас, діти, то витаки як Бред Пітт і Джулія Робертс!

— Мамо, ти хотіла сказати — Бред Пітт і Анджеліна Джолі?

— Ні, Сьомо, саме як Пітт і Робертс, — між вами немає нічого спільного.

Всі статті рубрики