Як комарик та й за Шеріл учепився

08.07.2010
Як комарик та й за Шеріл учепився

Британська поп–зірка Шеріл Коул, яку не раз визнавали найсексуальнішою жінкою світу, опинилася на лікарняному ліжку. Минулими вихідними дівчина знепритомніла просто під час фотосесії. Спершу медики вирішили, що слабкість — наслідок стресу, адже Шеріл перебуває в процесі розлучення з чоловіком, футболістом збірної Англії Ешлі Коулом. Але наступного дня стан співачки погіршився, і її відвезли до лікарні. Там–то і з’ясувалося, що артистка, яка 30 червня відсвяткувала 27–річчя, примудрилася підхопити малярію.

Очевидно, небезпечна хвороба «знайшла» Коул під час поїздки в Танзанію — кілька тижнів тому зірка їздила до цієї африканської країни разом із другом, танцівником Дереком Оугом. Тепер хло­пець не відходить від ліжка хворої — він вважає себе винним у тому, що сталося, адже вмовив подругу помандрувати разом із ним.

Малярія, яку переносять «спеціальні» комарі, в африканських країнах — не рідкість. Щороку від неї помирають сотні тисяч людей. Але життю Шеріл, яку лікують в одній із найкращих клінік Лондона, нічого не загрожує. От тільки на сцену вона зможе повернутися не раніше ніж через кілька тижнів.