40–градусна планета

40–градусна планета

В Україну прийшли дощі та прохолода, а на значних територіях Європи, Росії та Сполучених Штатів Америки тим часом встановилася нестерпна спека. На Атлантичному узбережжі США температура сягає 40 градусів за Цельсієм, а Нью–Йорк перетворився на справжню душогубку — на додачу до всього там утримується дуже висока вологість. У спеціальному зверненні до населення мер міста Майкл Блумберг порекомендував дітям та літнім людям не виходити з будинків. І повідомив, що на вулицях відкрито пункти, де можна безкоштовно напитися води, та приблизно 100 спеціальних приміщень із кондиціонерами — там ті, кому стало зле або просто несила терпіти спеку, можуть перепочити в комфортній прохолоді. Головний метеоролог Нью–Йорка Крейг Аллен попереджає, що найближчими днями сонце може припікати ще дужче. Тішаться з такої погоди лише продавці морозива та кондиціонерів, обсяги продажів яких зросли в кілька разів.

Барак із Бенею

Барак із Бенею

Учора прем’єр–міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху прибув до Вашингтона для переговорів із президентом США Бараком Обамою. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, на зустрічі в Білому домі планувалося обговорити широке коло проблем: від ядерної програми Ірану до спроб відновити мирний процес між Ізраїлем та палестинцями. Зокрема, Обмана планував порушити питання про проголошення палестинської держави до кінця 2010 року.

Італія гуртом і вроздріб

Італія гуртом і вроздріб

Услід за збанкрутілою Грецією, яка виставила на продаж окремі привабливі з туристичної точки зору острови, що перебувають у державній власності, до схожого способу затулити діру в бюджеті вдався й італійський уряд. Розмір державного боргу Італії сягнув 1 трильйона 800 мільярдів євро, і щоб хоч трохи зменшити цю величезну суму, кабмін на чолі з Сільвіо Берлусконі вирішив продати дев’ять тисяч об’єктів державної власності: будинків, палаців, пляжів, островів, земельних угідь та історичних фортець.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики