Темп «залізної леді»

Темп «залізної леді»

«Залізні люди» — це універсальні солдати спорту, які здатні менш ніж за дві години заввиграшки здолати 1,5 км уплав, проїхати 40 км на велосипеді, а «на закуску» ще й пробігти 10 км. Саме на такому «полігоні» олімпійських стандартів минулими вихідними в ірландському місті Атлон найсильніші європейські триатлоністи виборювали медалі першості Європи.

Проліт «Чайки»

Проліт «Чайки»

Наступної неділі британська траса «Сильверстоун» прийме найкращих гонщиків світу, які змагатимуться на 10–му етапі чемпіонату «Формули–1». Турнір популярний і в нашій країні, але цього дня любителі автоперегонів у Черкасах будуть зайняті дечим іншим. Саме 11 липня тут відбудуться заключні змагання першого етапу чемпіонату України з кільцевих перегонів між представниками різних класів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На тобі, небоже, що нам негоже

На тобі, небоже, що нам негоже

Інформація про повернення захисника збірної України Дмитра Чигринського з «Барселони» на Батьківщину з’явилася в понеділок увечері, а вчора об 11.23 ранку донецький «Шахтар» офіційно підтвердив купівлю у чемпіонів Іспанії свого колишнього гравця за 15 мільйонів євро.

Всі статті рубрики