З іменем Аллаха — по вірних Аллаха

З іменем Аллаха — по вірних Аллаха

Щонайменше 42 людини загинули та 180 отримали поранення внаслідок терористичної атаки на мусульманський храм Дата Дарбар у пакистанському місті Лахор. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, двоє терористів–смертників позавчора ввечері підірвалися всередині мечеті, у великому підземному приміщенні, де віруючі миються та сплять перед молитвою, а ще один задіяв вибуховий пристрій перед входом — тоді, коли люди в паніці намагалися вибігти назовні. За даними пакистанської поліції, сумарний еквівалент вибухівки, схованої в поясах та жилетах нападників, становила 20 кілограмів.

Бондом може стати кожен

Бондом може стати кожен

Донедавна про таке можна було прочитати лише у фантастичних романах чи побачити у фільмах про Джеймса Бонда. Але тепер мрія кожного автомобіліста про машину, яка здатна літати, стає реальністю. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», уже наступного року у вільний продаж на ринок США надійдуть машини марки Transition (у перекладі з англійської мови — «Перехід» чи «Перетворення»), в яких поєднуються можливості традиційного автомобіля та літака. Відповідну назву для цього творіння «два в одному» — автомобілелітак чи літакоавтомобіль — ще не підібрали. Але перший варіант видається більш доречним, оскільки машина призначена передусім для поїздок дорогами, а функція «літак» буде задіюватися лише в разі необхідності.

Без хреста

Без хреста

Суд із прав людини в Страсбурзі почав розгляд апеляції уряду Італії, який оскаржив минулорічне рішення цього вищого європейського судового органу про заборону вивішувати в громадських школах та інституціях розп’яття. Мовляв, це «порушує права учнів некатолицького віросповідання або атеїстичних переконань».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики