По людях — вогонь!

По людях — вогонь!

Надзвичайна подія сталася ще тиждень тому. Як повідомляє прес–служба ГО «Пора Київщини», народний депутат Костянтин Бондарєв віддав наказ відкрити вогонь із вогнепальної зброї на ураження по прихильниках партії «Батьківщина», які бажали пройти на зустріч із народними депутатами та активістами БЮТ. «Зазначена подія за своєю цинічністю і нахабністю є безпрецедентною в політичній історії держави», — йдеться у заяві «Пори Київщини», представники якої вимагають від Генпрокуратури, СБУ та МВС всебічного розслідування цього випадку і притягнення до відповідальності винних. Окремі активісти вже почали порівнювати інцидент із «кривавою неділею» 1905 року, коли царські війська розстріляли мирну демонстрацію. Хоча таке порівняння, звісно, є перебільшенням.

«Бригадирша» з Кременчука

«Бригадирша» з Кременчука

Американський підприємець приїхав до Кременчука, щоб, так би мовити, «засватати» чарівну мешканку наддніпрянського міста, з якою познайомився через інтернет. Однак на роль «сватів» закоханому у віртуальний образ своєї дами серця 49–річному американцю довелося запросити тамтешніх... правоохоронців. За словами начальника Кременчуць­кого міськуправління міліції Анатолія Кононенка, обраниця заокеанського кавалера виявилася, м’яко кажучи, не тією особою, за котру себе видавала. Адже при заочному інтернет–знайомстві 56–річна пенсіонерка правильно вказала тільки свої прізвище та ім’я. А от замість реального власного портрета надіслала за океан фото... молодої російської актриси Катерини Гусєвої, відомої мільйонам телеглядачів передовсім за фільмом «Бригада».

Боксер не впорався з касиром

Боксер не впорався з касиром

Чергове пограбування філії «Ощадбанку» нещодавно відбулося у Чернівцях. Втрати банкірів могли бути чималими, втім на шляху тренованого грабіжника трапилася відчайдушна касирка. За словами начальника буковинської міліції Миколи Харабари, нападником виявися колишній боксер, раніше судимий за збут наркотиків, який очолював один із центрів надання практичної допомоги із працевлаштування молоді.

Всі статті рубрики