Гнобили, як рабів, годували, як свиней

Гнобили, як рабів, годували, як свиней

Чергову «оазу рабовласництва» в регіоні ліквідували співробітники Мелітопольського відділу боротьби з організованою злочинністю. З кількох джерел вони одержали інформацію, що в селі Новгородківка новоспечені фермери утримують у нелюдських умовах прибульців з різних регіонів України. У результаті успішної операції правоохоронці встановили, що неймовірне є очевидним: щонайменше десять де–факто рабів працювали від світанку допізна під спекотним сонцем на полях, одержуючи за це не обіцяну платню, а лише воду, хліб і дерть (як преміальні — дешеві цигарки без фільтру!). Кількагодинний перепочинок «кріпаки» мали в облаштованій біля поля халабуді. Будь–який спротив чи невдоволення рабовласники «гасили» фізичним насиллям, аби й надалі мати дармову робочу силу для обробітку восьми гектарів овочевих плантацій (землю було оформлено на одного з учасників організованого злочинного угруповання. — Авт.).

Релегалізація — хто «за»?

Релегалізація — хто «за»?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цей факт учора на прес–конференції констатували представники Української асоціації діячів грального бізнесу. Така ситуація склалася з моменту набуття чинності Закону «Про заборону грального бізнесу в Україні», кажуть президент Української асоціації грального бізнесу Григорій Трипульський та виконуючий обов’язки голови Ради Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців галузі культури, відпочинку та розваг Ігор Макієвський.

Постріляв — і за ґрати

Постріляв — і за ґрати

Надзвичайна пригода сталася в четвер близько 14–ї години на гамірній привокзальній площі імені Петровського в Дніпропетровську. Двоє співробітників Кіровського райвідділу міліції, почувши крики «Міліція, допоможіть! Грабують!», кинулися на місце події і спробували поспілкуватися з молодим чоловіком, який немовби намагався щось поцупити з чиєїсь кишені. Але сталося несподіване: молодик раптом вихопив пістолет і важко поранив обох у живіт і ногу.

«У твоїй голові, у твоїй голові...»

«У твоїй голові, у твоїй голові...»

Прокуратура Кримської автономії відкрила кримінальну справу за фактом розповсюдження книги «Моя боротьба» («Майн кампф») нацистського лідера ХХ століття Адольфа Гітлера. Приводом для перевірки і порушення кримінальної справи стала стаття в одній із місцевих газет зі скаргами ветеранів Другої світової про те, що «Майн кампф» видавництва «Світовид», 2003 року випуску, розповсюджують у книгарнях та на книжних ятках.

Сади гламуру

Сади гламуру

Учора в одеському торговельному центрі класу люкс «Сади Перемоги» стартував літній, міжсезонний, показ дизайнерських колекцій Holiday Fashion Week–2010. Проводить шоу оргкомітет Ukrainian Fashion Week, поєднуючи два в одному — покази круїзних колекцій і фінал конкурсу молодих дизайнерів «Сезони моди — погляд у майбутнє», який сьогодні пройде вже водинадцяте.

Фемінізм — не тероризм!

Фемінізм — не тероризм!

Як розповіла журналістам лідер жіночого руху «Фемен» Анна Гуцол, двох їхніх активісток вже викликали до деканату в університеті, де з ними розмовляв чоловік, який відрекомендувався співробітником СБУ. Ще шістьох активісток, які навчаються в одній групі, викликали в деканат разом, але до них ніхто не прийшов. «СБУ почала цікавитись нашим рухом ще місяць–півтора тому, — розповіла «УМ» пані Гуцол. — Співробітники спецслужби розпитували про нашу організацію, діяльність, хто головний...». За її словами, одну з дівчат намагалися залякати: «Ось ти не хочеш нічого казати, дивись, тебе ще можуть з університету вигнати». Як відомо, головна форма протесту дівчат — топлес. З оголеним розфарбованим бюстом довгоногі блондинки протестують проти проституції, відсутності жінок у Кабміні та своїми ж грудьми стають на захист свободи слова в Україні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шпаргалки у смітті й телефони в туалетах

Шпаргалки у смітті й телефони в туалетах

Понад 13 мільйонів гривень були викинуті на вітер під час нинішньої кампанії Зовнішнього незалежного оцінювання. Цю вражаючу цифру оприлюднила на вчорашній прес–конференції Ольга Айвазовська, голова правління мережі ОПОРА, що здійснювала громадське спостереження за процесом тестування. Таких втрат країна зазнала через те, що новопризначене Міністерство освіти в останній момент змінило правила вступу до ВНЗ.

Всі статті рубрики