Припиніть «серіал жахів»

Припиніть «серіал жахів»

Леся Гонгадзе, мати загиблого десять років тому редактора «Української правди» Георгія Гонгадзе, нарешті зустрілася з новообраним главою держави Віктором Януковичем у присутності заступника голови адміністрації Президента Ганни Герман. Резонансна справа розслідується за каденції вже третього Президента, а віз, як кажуть, і нині там. За цей час пані Леся зустрічалася і з Леонідом Кучмою, неодноразово з Віктором Ющенком, а щодо Віктора Януковича, то ця зустріч стала першою. Леся Гонгадзе наполягла, щоб її спілкування з главою держави відбувалося без преси.

Країна непрацюючих законів

Країна непрацюючих законів

Мало хто сперечатиметься з тим, що в Україні закони повноцінно не діють — населення звинувачує в цьому владу, влада — низьку законодавчу дисципліну населення. Утім є закони, які виконати в принципі неможливо — через їхню нереалістичність і абсурдність. Саме такі закони і віднайшла «Україна молода».

«В’язні совісті»: перші та не останні?

«В’язні совісті»: перші та не останні?

Нещодавно правління Міжнародної правозахисної організації Amnesty International прийняло рішення, згідно з яким харківські активісти Денис Чернега та Андрій Єварницький отримали статус «в’язнів совісті». Як підкреслює Харківська правозахисна група, це перший випадок з 2004 року, коли Amnesty International оголошує українців «в’язнями совісті». Нагадаємо, що Чернега і Єварницький отримали 15 діб арешту (після апеляції строк арешту скоротили до дев’яти діб) за опір владі під час вирубки дерев у парку ім. Горького. Правозахисники ж вважають активістів невинними і збираються оскаржувати рішення Феміди в Європейському суді з прав людини.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики