Як вішався — ніхто не бачив...

Як вішався — ніхто не бачив...

Ще не вщухли протести громадськості з приводу загадкової загибелі у Шевченківському райуправлінні міліції 20–річного студента Ігоря Індила, а службову перевірку за фактом його смерті досі не завершено, як керівництву міліції Києва довелося призначити іншу перевірку в іншому районному підрозділі. Цього разу у Святошинському райуправлінні міліції столиці знайшли повішеним 25–річного Дмитра Ящука. Сам повісився чи допомогли?

Узяли за шкіру

Узяли за шкіру

Посадовці приватного підприємства зі Жмеринки, мабуть, так би й займались статутними видами діяльності (вичинка шкури великої рогатої худоби та її продаж на внутрішньому і зовнішньому ринках), якби не спокусилися на незрівнянно рентабельніший спосіб отримати прибутки на відшкодуванні ПДВ за фіктивний експорт.

Дві кулі — за зауваження

Дві кулі — за зауваження

До шести років позбавлення волі засудив Апеляційний суд міста Києва колишнього правоохоронця Олександра Малашка, який стріляв у прокурора. У столичній прокуратурі цей вирок Феміди вважають занадто м’яким (сторона обвинувачення просила засудити нападника до одинадцяти років «колючки»), тож подаватимуть касаційне подання до вищої судової інстанції.

Не онук, а звір

Не онук, а звір

Цей моторошний випадок, що стався в одному з приватних будинків у центрі кримської столиці, шокував не тільки сусідів, а й самих правоохоронців. Адже молоду людину від його рідної бабусі їм довелося буквально відривати силою, бо той уп’явся їй у горло зубами! На той момент нападник устиг осколком дзеркала відтяти у неї ніс, вуха, видавити зіниці, зняти скальп... Після того відрізав нещасній пенсіонерці язика і... з’їв його...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики