Усе тільки починається

Усе тільки починається

Зазвичай рішення керівництва, які б вони не були, не обговорюються. Ось і зараз окремі новації ФІФА поки що змушують невдоволених підлеглих лише бурчати собі під ніс. У ці дні ще важко передбачити, у що виллється непереборне бажання Йозефа Блаттера провести світову першість в Африці, але хвиля невдоволених таким вибором зростає день у день, і її наслідки, напевно, стануть відомі якщо не 11 липня, то точно наступного року, коли відбудуться чергові вибори президента ФІФА.

Покарання за ініціативу

Покарання за ініціативу

Уже завтра 38–ма першість Старого Світу серед боксерів–любителів у московському палаці «Мегаспорт» стане історією. Сьогодні 22 спортсмени з 11 вагових категорій готуються до вирішальних боїв, учасники яких визначилися напередодні. Імена ж тих, хто гарантував собі бодай бронзову медаль, ми знали ще у четвер.

Перші фінішують останніми

Перші фінішують останніми

Мінімальної перемоги над «Льво­вом» «Се­вастополю» вистачило для здобуття чемпіонського звання в другому за силою дивізіоні українського футболу. Найпівденніша українська професійна команда цьогорічного зразка впродовж чемпіонату не залишала когорти лідерів — як і в минулій першості. Але якщо минулої весни севастопольці дещо пригальмували і пропустили до «вишки» «Закарпаття» з «Оболонню», то тепер утримали провідну позицію.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чорне свято

Чорне свято

Отже, місяць футбольного божевілля стартував. На відміну від попереднього «мундіалю», де невеличка церемонія відкриття турніру відбулася безпосередньо перед стартовою грою Німеччина — Коста–Рика, в Південній Африці на дебютну церемонію виділили спеціальний день. Добре відомо, що африканці полюбляють співати й танцювати, тож чому б їм було не скористатися нагодою влаштувати чергове свято, тим паче, якщо є такий поважний привід? Власне, саме офіційне відкриття перед учорашнім матчем під номером один ПАР — Мексика на стадіоні «Соккер Сіті» також провели доволі помпезно, задіявши аж 580 артистів. А напередодні пізно ввечері на стадіоні «Орландо» в найбільш криміногенному передмісті Йоганнесбурга — Соуето — влаштували окремий великий концерт із нагоди першого чемпіонату світу на теренах Африки.

Всі статті рубрики