Зона ризику

Зона ризику

Європою котиться хвиля невдоволення жорсткими заходами економії, які вимушені вживати уряди задля боротьби з кризою. Учора з ініціативи профспілок загальнонаціональний страйк провели працівники держаного сектору Іспанії. Держслужбовці, яких у країні 2,5 мільйона, протестували проти намірів уряду з червня на п’ять відсотків зменшити зарплати працівникам бюджетного сектору. Хоча це лише один із пакета антикризових заходів, запропонованих кабміном соціаліста Хосе Луїса Сапатеро.

Анкара Тель–Авіву не друг

Анкара Тель–Авіву не друг

Криза у відносинах між Ізраїлем і Туреччиною набирає обертів. Учора у Стамбулі на саміті Наради із взаємодії та заходів довіри в Азії міністр закордонних справ Туреччини Ахмет Давутоглу висунув до міжнародної спільноти вимогу запровадити санкції проти Ізраїлю та засудити напад ізраїльських військових біля узбережжя Сектору Газа на «Флотилію свободи», внаслідок якого загинули турецькі громадяни. Міністр наголосив, що взаємини між двома країнами не нормалізуються, якщо Ізраїль відмовиться від проведення незалежного міжнародного розслідування цього інциденту.

Адольф Гітлер, «дорогий друг» Індії

Адольф Гітлер, «дорогий друг» Індії

За кількістю фільмів на рік індійський Боллівуд залишає свого лос–анджелеського майже тезку далеко позаду. При цьому ми звикли, що вся боллівудська продукція, на відміну від Голлівуду, який усе–таки спроможний продукувати різножанрове кіно, зроблена фактично за одним лекалом. Але інколи й індійські фільми можуть здивувати. Як повідомляє польська «Газета виборча», у Мумбаї завершуються зйомки першого індійського фільму про... Адольфа Гітлера.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики