Море й сонце — безкоштовно

Море й сонце — безкоштовно

Усім, хто нинішнього літа планує відпочивати в Криму, радимо занотувати телефон місцевого Головного управління МВС — 55–62–85. Саме за цим номером у Сімферополі відпочивальникам пропонують звертатися у випадках вимагання грошей за вхід на пляж, шахрайств, неправомірних дій співробітників міліції тощо. Вас готові вислухати з понеділка по п’ятницю з 10–00 до 17–00 години.

Напилися й загубили

Напилися й загубили

Водій маршрутного таксі Микола Носачов ішов до гаража о п’ятій ранку — зміна починається вдосвіта. У безлюдному місці біля заводського паркану побачив дивний згорток. Зупинився подивитися і остовпів — зі згортка дивилася дитина й усміхалася. Певно, відчула в чоловікові свого рятівника.

«Кам’яне» «проти»

«Кам’яне» «проти»

До дійового тиску на міськраду жителі 11–тисячного сімферопольського мікрорайону Кам’янка, що межує з полігоном твердих побутових відходів, мають намір вдатись 1 червня. Попередні аналогічні акції дали результат: наприкінці квітня міськрада своїм рішення заборонила спільному українсько–словацькому підприємству «СІМЕКО», яке обслуговує головне звалище кримської столиці, приймати чуже «добро». Заборона насамперед стосувалась Великої Ялти, звідки непотріб доставляли упродовж останніх півтора року. Проте сімферопольський мер Геннадій Бабенко до останнього не підписував рішення своїх депутатів, тому сміттєвози із Південнобережжя й далі курсували в тому ж, сімферопольському, напрямку.

Бурштиновим шляхом

Бурштиновим шляхом

У міській ратуші Гданська, у рамках ІІ Форуму міст «Бурштинового шляху», гданський міський голова Павел Адамович та міський голова Рівного Володимир Хомко підписали протокол про співпрацю у реалізації проектів «Бурштинового шляху». Сторони підтвердили готовність налагодження ділових зв’язків, пов’язаних із торгівлею необробленим бурштином, ювелірними прикрасами та декоративними виробами з бурштину між компаніями, що працюють в обох містах.

Всі статті рубрики