Плюс–мінус

Плюс–мінус

Нинішнього тижня, у вівторок, група каналів «1+1», яка віднедавна стала власністю бізнесмена Ігоря Коломойського, через прес–службу офіційно повідомила про організаційно–кадрові зміни, заявивши, що гендиректора «Сіті» Віталія Докаленка призначили ще й ген­продюсером телегрупи, а також анонсувала призначення креативним продюсером Дмитра Веліканова — донедавна генпродюсера російського каналу РЕН ТВ. Щоправда, це був фальстарт: уже наступного дня попередню інформацію анулювали, уточнивши, що «переговори з Докаленком та Велікановим ведуться — в межах роботи над масштабною реструктуризацією групи, але остаточне рішення щодо їх призначення та посад ще не прийняте».

Піонери і сльози осені

Піонери і сльози осені

Ще не показані фінальні ефіри «Україна має талант–2», а СТБ уже заявив про третій сезон, який транслюватимуть, щоправда, вже після Нового року. Восени цей канал покаже свою версію знятого за британським форматом пісенного «Х–фактора», ведучою якого буде Оксана Марченко, а в журі — свій Ігор Кондратюк, російський музичний критик Сергій Сосєдов, білоруський співак Сєрьога та співачка Йолка з Ужгорода, яка останні роки живе в Москві. У третьому сезоні проекту «Танцюють усі», знятого теж за британським форматом, суддями будуть знайомі всім Влад Яма та іже з ним.

Поза рамками поп–культури

Поза рамками поп–культури

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Телеканал «Сіті» продовжує експериментувати з культурологічними програмами. Після проекту «Культ сіті», що протримався в ефірі зовсім недовго, з’явився «Неформат». «Ми переконані, що наш глядач цінує, у першу чергу, нестандартне мислення, творчий підхід до справи, а значить заслуговує на більше, ніж те, що ми зазвичай бачимо у пересічних програмах про український шоу–бізнес», — каже гендиректор «Сіті» Віталій Докаленко, який вважає формат нової авторської програми співака Олександра Єгорова унікальним для вітчизняного телеефіру. «Неформат» розповідає про маловідомих в Україні професіоналів, творчість яких не вписуються у рамки поп–культури.

Всі статті рубрики