Конопляне марево

Конопляне марево

Не важко уявити, чим би закінчилися «біологічні» експерименти 17–річного косівчанина, якби не пильність його матері. Стривожена неадекватною поведінкою сина упродовж кількох останніх місяців, вона звернулася по допомогу до правоохоронців. Підозри жінки щодо наркотичних релаксацій її чада, на жаль, підтвердилися. Щоправда, не відразу. Ретельно оглянувши будинок і подвір’я, де мешкала мати з сином, працівники Косівського райвідділу міліції не виявили нічого, що могло б підтвердити згубну пристрасть хлопця.

«Чорних археологів» не налякали

«Чорних археологів» не налякали

Цього тижня 274 народні депутати проголосували «за» внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони культурної спадщини. Переважно йдеться про відомі кожному «чорному археологу» статті Кримінального кодексу. Зокрема, статтю 298 КК — знищення, руйнування або пошкодження пам’яток, об’єктів культурної спадщини та самовільне проведення пошукових робіт на археологічній пам’ятці. У принципі, нелегальних копачів ці зміни навряд чи налякають, адже покарання за їхню діяльність посилили доволі умовно.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перегони по болоту

Перегони по болоту

Український екстрим — національна розвага. Сісти п’яним за кермо старої вантажівки, промчати сільською вулицею, нарватися на даішників та влаштувати погоню по болоту і врешті–решт позривати погони й набити пики міліціонерам — таку «розвагу» на свою голову знайшов 45–річний житель села Журавка на Чернігівщині.

Всі статті рубрики