Відчай моделі

Відчай моделі

Навіть красиві, успішні й багаті не застраховані від нещасливого кохання. 30–річна французька топ–модель і актриса Ноемі Ленуар, яку вважають однією з найсексуальніших жінок світу, мало не наклала на себе руки. На щастя, її вчасно доставили до лікарні, і, завдяки медикам, зараз «обличчя» відомої марки «Маркс енд Спенсер» у безпеці.

«Жовтий диявол» з автомата

«Жовтий диявол» з автомата

У час, коли гроші знецінюються, а ціни на золото сягають історичного максимуму, не дивно, що попит на цей метал зростає. Пропозиція ж подекуди набуває вигадливих форм. Так, у 5–зірковому готелі «Емірейт пелес» в Абу–Дабі встановили автомат із продажу золотих зливків під назвою Gold To Go («Золото з собою»).

Бий папараці!

Бий папараці!

Проблемний характер ледве знову не довів «оскароносного» актора Шона Пенна до в’язниці. Але й цього разу минулося — за напад на журналіста колишнього чоловіка Мадонни засудили до 300 годин громадських робіт. Таке покарання для нього визначив лос–анджелеський суд.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Худорлявий Миколка зібрався до сусіднього села розбиратися із хуліганами через свою дівчину, а Микита з Сергієм зібралися купатися. У задачі питається: хто з хлопців виграв у діда Василя в карти трофейний «парабелум»?

Всі статті рубрики