Відчай моделі

15.05.2010
Відчай моделі

Ноемі Ленуар.

Навіть красиві, успішні й багаті не застраховані від нещасливого кохання. 30–річна французька топ–модель і актриса Ноемі Ленуар, яку вважають однією з найсексуальніших жінок світу, мало не наклала на себе руки. На щастя, її вчасно доставили до лікарні, і, завдяки медикам, зараз «обличчя» відомої марки «Маркс енд Спенсер» у безпеці.

Як повідомляє британський таблоїд «Дейлі мейл», Ноемі намагалася здійснити самогубство у паризькій квартирі свого бойфренда, футболіста Клода Макелеле, із яким має спільного сина. Клода на той час не було вдома — йому саме вручали якусь чергову відзнаку.

Спершу дівчина викликала «швидку», повідомивши, що погано почувається, але згодом передзвонила і скасувала виклик. А невдовзі чоловік, який вигулював поруч свого собаку, виявив непритомну Ноемі в лісі Сель–Сен–Клу на околиці Парижа. При ній знайшли ліки, які модель вживала раніше. Слідство вважає, що Ленуар прийняла небезпечний для життя коктейль із медикаментів та алкоголю.

Що саме спонукало вродливу й відому жінку піти на такий крок, наразі невідомо. Хоча припущення є. Як ствер­джують джерела в оточенні супермоделі, останнім часом Ленуар «була у відчаї» — у неї спалахнув новий роман із 29–річним швейцарським мільйонером Карлом Хіршманом, але щось у стосунках пари не склалося. До того ж Ноемі почувалася винною перед Макелеле та їхнім п’ятирічним сином, от і вирішила покласти всьому край.