Інспектор не винний...

Інспектор не винний...

Службова перевірка Держ­автоінспекції не встановила порушень у діях своїх співробітників, які забезпечували проїзд кортежу Президента Віктора Януковича Харківською площею в Києві, внаслідок чого сталася ДТП зі смертельним наслідком. Нагадаємо, що жахлива аварія сталася 21 квітня в результаті зіткнення автомобіля швидкої допомоги президентського кортежу зі столичним таксі. Водій таксі загинув на місці, а двоє його пасажирів, які їхали в аеропорт «Бориспіль», дістали тілесні ушкодження. До аеропорту поспішав і глава держави — саме того дня Янукович підписав скандальні Харківські угоди з Президентом РФ Медведєвим.

Прутом по небайдужості

Прутом по небайдужості

Замах на голову Донецької обласної громадської організації «Правовий захист» Вадима Черкасса стався, коли він виходив із будинку. На нього напали двоє невідомих чоловіків спортивної статури 30—35 років. Нападники встигли завдати шість ударів залізним прутом по голові та правій руці. За словами потерпілого, врятувало те, що на вулицю вибігли сусіди, що змусило злочинців утекти.

План виконують «крохи»

План виконують «крохи»

На дороги столиці не повертатимуть дорожні знаки обмеження швидкості 80 км/год. Щороку на зимовий час Державтоінспекція знімала їх, замінюючи на «60». Причини, якими керувалися правоохоронці, здавалося б, цілком зрозумілі й логічні: у Києві, де більшість доріг є багатополосними, обмежувати швидкість на період ожеледиці й морозів задля безпеки самих же водіїв було необхідно. Відповідно, з настанням потепління кожного року КП «Київдорсервіс», за рекомендацією ДАІ, здійснювало таку ж саму процедуру з точністю до навпаки. Та 2010 рік стане винятком. «У київській ДАІ проаналізували дорожню ситуацію і поки не дозволили повертати знаки 80 км/год.», — повідомив «Комсомольській правді в Україні» голова Служби забезпечення організації дорожнього руху КП «Київдорсервіс» Володимир Дойнічка. А це означає, що «клієнтів» із числа київських водіїв у даішників побільшає.

Всі статті рубрики