Убити гру

Убити гру

Жозе Моуріньйо, наче збожеволівши, бігав по полю славетного «Камп Ноу», а невдоволений воротар «Барселони» Віктор Вальдес намагався перервати непристойний, на його думку, вияв емоцій екзальтованим наставником «Інтера». Такими були останні кадри трансляції драматичного повторного двобою Ліги чемпіонів між грандами європейського футболу. Уже поза «картинкою» залишилося, як італійські гравці продовжували святкування, а безжальні робітники стадіону включили полив газону. Утім, думається, фонтани швидше порадували гостей, ніж засмутили.

У чому сила, сестро?

У чому сила, сестро?

Ні для кого не секрет, що зійти на вершину спортивного олімпу трішечки легше, ніж у подальшому втримати завойовані позиції. Напевно знали про це й минулорічні чемпіонки країни — волейболістки «Сіверськодончанки», але протидіяти агресивному багатовекторному наступу конкуренток не змогли. Уже перед останнім туром, який минулими вихідними пройшов у Тернополі, було зрозуміло, що повторити успіх команда Володимира Бузаєва не зможе. Водночас ім’я нового переможця залишалося невідомим практично до останнього: лише після очного протистояння одеської «Джинестри» та тернопільської «Галичанки» Україна дізналася про нового володаря чемпіонської корони.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Костянтин Симчук: Тренер–слов’янин краще розуміє нашу ментальність

Костянтин Симчук: Тренер–слов’янин краще розуміє нашу ментальність

Хороший воротар — половина команди. Гарним підтвердженням цього вислову є Костянтин Симчук — захисник воріт київського «Сокола» та збірної України. На нещодавньому чемпіонаті світу серед команд першого дивізіону, що проходив у голландському Тілбурзі, цей гравець із перших хвилин з’являвся на льоду лише у вирішальних поєдинках, і беззаперечною заслугою Кості є той факт, що від тих таки австрійців наша збірна пропустила лише дві шайби. Після повернення української команди з Голландії кореспондент «УМ» поцікавився в її лідера думкою про сам турнір, а також розпитав про подальші спортивні плани.

Всі статті рубрики