Вера і любов

Вера і любов

Номінація на «Оскар» — чудовий шанс для актора нагадати (або заявити, якщо йдеться про не надто розкручену персону) режисерам про себе. Незалежно від того, отримали вони премію Американської кіноакадемії чи ні, щасливчиків, які «засвітилися» серед претендентів на «золотого чоловічка», невдовзі після церемонії зазвичай закидують пропозиціями. Зрозуміло, що такою нагодою зробити новий крок на шляху до слави й багатства гріх не скористатися. Але для зірки фільму «Вище неба» Вери Фарміги можливість обирати сценарії, на жаль, більше недоступна. А може, на щастя. Адже причина зробити перерву в кар’єрі у 36–річної актриси більш ніж радісна: Вера вагітна.

Краще клумба, ніж вибоїна

Краще клумба, ніж вибоїна

Сувора зима продірявила асфальтове покриття вулиць та автошляхів в усіх країнах Європи. Може, в Україні вибоїн і найбільше, але неприємні ями трапляються на дорогах і в Німеччині, і в Англії. Борються з ними по–різному, а грошей на це бракує не лише в нас. Тож за справу беруться оригінали–приватники. Мешканець Лондона Стів Уїн, наприклад, почав... засаджувати вибоїни квітками. Сайт Orange.co.uk дав Стіву прізвисько «садівник–партизан».

Добрий Оззі

Добрий Оззі

У багатих — свої витребеньки. І часто вони стають у пригоді бідним. Скажімо, британський рокер Оззі Осборн у буквальному сенсі озолотив американського безхатька, коли той попросив у зірки милостиню.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

2042. Останні новини. Командувач Чорноморського флоту Росії і Президент України підписали договір про продовження перебування України на території Чорноморського флоту і виплату за це орендної плати.

Всі статті рубрики