Голландські квіточки

Голландські квіточки

Після феєричного першого півфінального матчу Ліги чемпіонів у виконанні «Інтера» та «Барселони» протистояння у другій парі наперед очікувалось як дещо нудніше. «Баварія» хоча й пробилася до тринадцятого півфіналу цього змагання у своїй історії, зараз виглядає не надто цікаво. А «Ліон» узагалі досягнув історичного результату, адже раніше французи в Суперлізі пробивалися максимум до 1/8 фіналу, а найкращий їхній показник на євроарені взагалі датується 1964 роком: тоді «ткачі» змагались у півфіналі Кубка кубків.

Нехай збагатиться сильніший

Нехай збагатиться сильніший

Хоч би який розумовий потенціал демонструвало людство, та поки що йому не під силу здолати природу. Красномовним тому підтвердженням став колапс авіаційного сполучення над Європою, від якого постраждали й представники інтелектуальної, тобто шахової, еліти. Через пробудження ісландського вулкана на один день перенесли початок матчу за титул чемпіона світу. Саме сьогодні в Софії мав розпочатися бій за шахову корону між чинним чемпіоном світу індійцем Вішванатаном Анандом та претендентом на це звання — болгарином Веселіном Топаловим.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Артем Іванов: За день піднімаю сім тонн

Артем Іванов: За день піднімаю сім тонн

Після чемпіонату Європи з важкої атлетики в Україні заговорили про появу ще однієї олімпійської надії. Це — 22річний Артем Іванов. На Олімпіаді в Пекіні Артем посів 11ту сходинку, тоді він лише почав знайомство із суперниками. Два роки намагався закріпитися в еліті, і ось — довгоочікувана нагорода міжнародного форуму. У штабі збірної вже заявили, що разом із «бронзою» європейської першості кримчанин здобув таку необхідну для важкоатлета стабільність.

Кореспондент «України молодої» розшукав спортсмена вдома в Сімферополі, куди він заїхав на кілька днів перед черговим тренувальним збором. Артем розповів про шлях до нових висот та складність своєї професії.

Всі статті рубрики