Жах відміняється

Жах відміняється

Доба знадобилася співробітникам чернігівської міліції, щоб затримати 21–річного молодика, підозрюваного в серії жорстоких убивств. Як виявилося, він мешкав неподалік від місця, де було скоєно перше вбивство, раніше судимий за вживання наркотиків, ніде не працює, без певного роду занять. У його квартирі було знайдено та вилучено речові докази, які доводили його причетність до скоєння злочинів: лопата, одяг, заплямовані кров’ю кросівки та інші речі. Вийти на злочинця правоохоронцям удалося не без допомоги свідків, за показами яких попередньо склали фоторобот. Серед них — 45–річний Валерій (єдиний потерпілий, що вижив після нападу) та старенька бабуся, яка випадково побачила останнє з трьох убивств.

Крізь вогонь і воду

Крізь вогонь і воду

Учора у Києві, на території Технічного ліцею Шевченківського району столиці, відбулися практичні навчання з питань цивільної оборони та попередження надзвичайних ситуацій, під час яких учні ліцею спільно з рятувальниками відпрацьовували техніку порятунку в екстремальних ситуаціях. Після обов’язкової ранкової лінійки для дітей провели «короткий інструктаж». Утім він був зовсім не обов’язковим — діти вже мають певний досвід, кажуть їхні вчителі. «Подібні навчання відбуваються у нас щорічно. А ще учнів нашого ліцею часто вивозять на навчання в табір у Кончі–Заспі. Тож вони багато чого вміють. Навіть наші польські друзі, побувавши на минулорічних навчаннях, здивувалися — у них такого немає», — розповіла «УМ» учителька ліцею Ірина Мегедь.

Син в обороні батька

Син в обороні батька

Син головного командира УПА Романа Шухевича пан Юрій оскаржить рішення Донецького апеляційного окружного суду, яким той скасував указ Президента Віктора Ющенка про присвоєння Романові Шухевичу звання Героя України. «Мене, як сина Романа Шухевича, навіть не включили до списку правових сторін цієї справи!» — обурюється пан Юрій.

Про ЦЕ

Про ЦЕ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора в PinchukArtCentre три години водили журналістів новою «гігінтоманською» солянкою сучасного мистецтва «Сексуальність і Трансцендентність», що є ніби спеціальним презентом Нацкомісії з моралі, а модні artисти Ян Фабр, Інгар Драгсет, учасники групи АЕС+F, Борис Михайлов тлумачили свої роботи.

Бреше і показує Москва

Бреше і показує Москва

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оновлена «біло–блакитною» владою Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на черговому засіданні внесла у список адаптованих каналів міжнародні версії російських телеканалів «РТР–Планета» і TVCi, а також ізраїльський новиннєвий канал «Теле 9», зареєстрований у Росії. «Це міжнародні версії каналів, вони адаптовані в частині реклами, до них немає претензій щодо дотримання авторських і суміжних прав», — заявив на брифінгу голова Нацради Володимир Манжосов.

Як швед у Закарпатті

Як швед у Закарпатті

Всесвітньо відома шведська компанія «Ікеа» — виробник домашніх меблів та предметів інтер’єру — залишає український ринок. Тож 2,5 млрд. доларів, які інвестори мали намір вкласти в український ринок, пролетіли повз, а ситуація з вітчизняними меблевими підприємствами — власністю компанії — опинилася під питанням.

Не того вигулювали

Не того вигулювали

Ледь не закінчилась трагедією прогулянка двох хлопців у місті Олександрія на Кіровоградщині. Одного вихідного підлітки 13 і 17 років вийшли в місто, щоб вигуляти собаку своїх знайомих, які були у від’їзді. Через деякий час бультер’єр став поводитися неадекватно, кидатися на хлопців. Старший підліток, рятуючись від собаки, переліз через огорожу приватного будинку. Розлючений бультер’єр устиг лише порвати на ньому одяг.

Всі статті рубрики