Попереду — Коморовський?

Попереду — Коморовський?

Попрощавшись із жертвами авіакатастрофи під Смоленськом, Польща готується обрати нового президента на зміну трагічно загиблому Леху Качинському. Учора о 5:40 ранку маршалок Сейму, виконувач обов’язків глави держави Броніслав Коморовський підписав розпорядження, згідно з яким позачергові президентські вибори призначено на 20 червня. Відтак офіційно стартувала виборча кампанія, яка триватиме до 18 червня. Якщо в першому турі жоден із кандидатів не набере більше 50 відсотків, то через два тижні, 4 липня, відбудеться повторне голосування.

Із гноєм на захист Амазонки

Із гноєм на захист Амазонки

Бразильська влада назвала переможця тендера на зведення в басейні Амазонки в муніципалітеті Белу Монті дамби та будівництва гідроелектростанції. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», найкращим визнано проект консорціуму «Норте енергія» у складі дев’яти компаній на чолі з контрольо­ваною бразильським урядом «Гідроелектрікою дель Сан–Франсіско». Саме вони отримали право звести на притоці Амазонки Шингу одну з найбільших у світі дамб і ГЕС, проти будівництва яких протестують екологи, місцеві індіанські племена та представники міжнародної спільноти на чолі з відомим «оскароносним» кінорежисером Джеймсом Камероном.

Жити, дихати, подорожувати

Жити, дихати, подорожувати

Незабаром закордонні подорожі стануть доступними для всіх без винятку громадян Євросоюзу. А все завдяки спеціальній програмі допомоги, яку збираються запровадити керівні органи ЄС. Там вирішили, що можливість подорожувати є невід’ємним правом людини, а отже, треба забезпечити її для кожного європейця.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики