Ще один «поцілунок» ПРіБЮТ

Ще один «поцілунок» ПРіБЮТ

Позавчора 72 із 82 присутніх на сесії депутатів Полтавської обласної ради проголосували за обрання її новим головою члена партії «Батьківщина» Володимира Марченка. Раніше він був заступником (фактично — першим) голови облради. Вакансія з’явилася після того, як очільник ради Олександр Удовіченко став новим керівником обласної держадміністрації. Однак якщо Удовіченка у вересні 2006 року обрали після скандальної «спікеріади», що тривала більш ніж півроку, то тепер усе обійшлося блискавичною «рокіровкою» без найменшої інтриги. Адже дві найчисельніші фракції — БЮТ і Партії регіонів, які мають в облраді більше половини голосів, — про все домовилися заздалегідь.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Харківський «міжсобойчик»

Харківський «міжсобойчик»

За ніч до приїзду Віктора Януковича та Дмитра Медведєва у Харкові на шляху президентських кортежів встановили демонтований на зиму Квітковий годинник, висадивши навколо 25 тисяч квітів у синьо–коричневій гамі. Комунальники хотіли запустити його стрілки традиційно до 1 Травня, але через поважну нагоду змінили плани. Мовляв, в українсько–російській дружбі починається новий відлік часу, якому не завадить цей рукотворний символ.

Анонсована програма приїзду президентів теж обіцяла бути гідною стрімко запущеному годинниковому механізму. Адже для цієї позачергової зустрічі — вже п’ятої за останні два місяці — глави держав запланували глобальні перемовини з багатьох невідкладних проблем двосторонніх відносин. І небезпідставно сподівалися знайти порозуміння з широкого спектру питань — наразі ніщо не вказує на те, що українські «Регіони» сміли суперечити керівництву Росії.

ДТП на Бориспільській трасі: швидка смерть від «швидкої допомоги» Януковича

ДТП на Бориспільській трасі: швидка смерть від «швидкої допомоги» Януковича

Наслідки зустрічі Віктора Януковича з Дмитром Медведєвим для України ще попереду. Але принаймні для одного її громадянина побачення двох президентів уже стало фатальним. На шляху в аеропорт «Бориспіль», звідки глава держави мав вилетіти до Харкова на зустріч із російським колегою, кортеж Януковича вбив людину. За іронією долі, смертельного удару завдала «швидка допомога» — мікроавтобус, якого не було в кортежі попереднього Президента Віктора Ющенка, і який чомусь стабільно супроводжує нового очільника держави в наземних поїздках, навіть якщо йдеться про переїзд від резиденції в «Межигір’ї» до адміністрації на Банковій.

Всі статті рубрики