Ода двом паспортам

Ода двом паспортам

Коли місяць тому з’явилися перші повідомлення про те, що екс–гравця київського «Динамо» заявили за московський «Локомотив» як громадянина Росії, спершу здалося, що справа не варта й ламаного шеляга. Мовляв, хтось із адміністраторів помилився й записав Сашка «своїм». Але ж ні — проблема виявилася глибшою і навіть призвела до створення російською прем’єр–лігою спеціальної комісії.

Автобусом по Європі

Автобусом по Європі

«Барса» поступилася, і вже сам факт поразки каталонців на міжнародній арені є незвичним. Востаннє «синьо–гранатові» програвали в Лізі чемпіонів казанському «Рубіну» на груповому етапі, а коли востаннє під керівництвом Хосепа Гвардіоли відставали від переможця на два м’ячі — важко й згадати.

Лотерея «3 з 57»

Лотерея «3 з 57»

За 775 днів до старту Євро–2012 директор оргкомітету турніру в Україні Маркіян Лубківський вирішив прозвітувати про перебіг підготовки до цієї грандіозної події. На жаль, сказати щось суттєве про безпосередню роботу свого комітету йому наразі нічого. Тож пан Маркіян, який зберіг посаду в комітеті і після зміни уряду, на вчорашній зустрічі з журналістами виконував свого роду дипломатичну місію. Колишній речник МЗС повторив слова президента УЄФА Мішеля Платіні: «Україна в особі нової влади отримала короткотерміновий мандат довіри й повинна семимильними кроками надолужити відставання від графіку». Лубківський із сумом констатував, що на нашій території із 57 об’єктів, запланованих до наступної континентальної першості, готовими можна вважати лише три: стадіони в Донецьку, Харкові та один із двох терміналів бориспільського аеропорту.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тренування на «кицьках»

Тренування на «кицьках»

Зрозуміло, що друга за рангом ліга світового хокею не багата на гідних суперників — тих, хто може серйозно претендувати на підвищення у класі. За традицією, матчі між фаворитами організатори цих турнірів залишають «на закуску», тому стартові поєдинки з нижчими за класом опонентами нагадують контрольні зустрічі для перевірки сил. Тож і виходить, що наразі виступ нашої національної команди в Тілбурзі більше схожий на тренувальний збір зі спарингами, яких «синьо–жовтим» не вистачало перед чемпіонатом.

Всі статті рубрики