На «Олімпійському» небезпечно

На «Олімпійському» небезпечно

Інцидент із людськими жертвами стався 20 квітня на будівельному майданчику Національного спортивного комплексу «Олімпійський», що у Києві. Як повідомили «УМ» у Держгірпромнагляді України, близько 17.00 на одній із ділянок будівництва проводився демонтаж залізобетонних конструкцій другого ярусу трибун — будівельники розбирали сходи і сходові майданчики. Під час спроби підняти краном одну з таких конструкцій відбулося її часткове руйнування. Двоє будівельників, які перебували поруч, зірвалися з чотириметрової висоти — один із них (47–річний чоловік на прізвище Самойлюк) загинув, його товариша Ігоря Бібу з травмами голови та грудної клітки доправили до столичної лікарні №17.

Убивця з лопатою

Убивця з лопатою

Повідомлення про першу жертву маніяка надійшло до Чернігівського міськвідділу міліції у вівторок о 17:30. На вулиці Толстого місцеві мешканці знайшли тіло 84–річної жінки з відрубаною головою. Потім за чотири години надійшли ще два повідомлення про вбивства зі схожими пораненнями: чоловіка 1938 року народження, пенсіонера, знайшли на дачній ділянці, жінку 1950 року народження виявили на розі вулиць Толстого і Попудренка. Того ж вечора невідомий напав на чоловіка і поранив його, зараз потерпілого госпіталізували з травмою голови.

СБУ зацікавилась студентами?

СБУ зацікавилась студентами?

Активісти студентської профспілки «Пряма дія» стверджують, що останні півроку співробітники СБУ «старими перевіреними методами» здійснюють тиск на молодих бунтарів за те, що ті підбурюють до протестів молодь. «У багатьох вишах, серед яких університет Драгоманова, «КПІ» та особливо університет імені Тараса Шевченка, проводиться ціла кампанія тиску на членів профспілки, за те, що вони, мовляв, підбурюють студентів.

Великий Бульба

Великий Бульба

Спорудження пам’ятника приурочили до 175–ї річниці з моменту виходу першої редакції історичного роману письменника Миколи Гоголя «Тарас Бульба». Саме в цьому творі у 1835 році було вперше згадано острів Хортиця, на якому була Запорозька Січ.

Немовля «воскресло»

Немовля «воскресло»

Керівництво надвірнянської медицини відмовляється коментувати цю моторошну історію зі щасливим закінченням. За словами ж батьків новонародженої дівчинки, у її мами, 27–річної мешканки села Битків, що в Надвірнянському районі Івано–Франківщини, на сьомому місяці вагітності розпочалися передчасні пологи. Проте машина «швидкої допомоги» на виклик не приїхала, нібито посилаючись на брак бензину. Жінка народжувала вдома сама. Кажуть, навіть у стайні.

Невловима чупакабра

Невловима чупакабра

Поки міліція разом із мисливцями продовжує шукати загадкового звіра, який налякав місцевих жителів у Здолбунівському районі, той, здається, перебрався за кількадесят кілометрів. Минулими вихідними невідома тварина внадилась до кількох обійсть у селі Зоря Рівненського району. Вісім мертвих кролиць зранку знайшла біля розчинених кліток місцева жителька Марія Гелешко. А в її сусіда нічний гість задавив кілька індиків та курей. З іншої вулиці міліціонерам поскаржились мешканці ще трьох господарств. «На місце події виїхала слідчо–оперативна група міліції, — розповідає Інна Березовська з ВЗГ УМВСУ. — Загалом того дня у селі було зафіксовано тринадцять мертвих кролів, сім курей та чотири індики».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Усьо судіт Донсуд!»

«Усьо судіт Донсуд!»

Учора Донецький апеляційний адміністративний суд визнав незаконним указ Президента Віктора Ющенка про присвоєння звання Героя України головнокомандуючому УПА Роману Шухевичу. Судді задовольнили скаргу мешканця Донецька Анатолія Соловйова з його аргументами про те, що Шухевича вбили у 1950 році, тобто до проголошення Україною незалежності у 1991 році, тому він не був громадянином України і не може удостоюватися звання Героя України, пише «Українська правда». Також суд ухвалив стягнути з державного бюджету України 5 гривень 10 копійок за судові витрати на користь Соловйова. Рішення набуло сили відучора.

Поки що — український

Поки що — український

Традиційно для представлення нового літака виробництва АНТК імені Антонова повітряну машину викочують з ангару. У вівторок це планували зробити для Президента Віктора Януковича, проте глава держави не приїхав на цю подію. Ан–158, конкурент гучно розрекламованого російського «Сухой–суперджет–100», та й не лише його, вочевидь не зацікавив Януковича. Літак не викотили, проте показали журналістам.

Микола Азаров: Вихід один — працювати!

Микола Азаров: Вихід один — працювати!

Прем’єр–міністр Микола Азаров вважає недоцільним перенесення робочих днів 5—7 травня для святкування травневих свят. «Ми сьогодні підемо на непопулярне рішення і не оголошуватимемо канікули... Я розумію, що наш народ звик до цього, і це було б зовсім непогано, якби економічна ситуація в Україні була нормальною.

Всі статті рубрики