ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До еліти — «на собаках»

До еліти — «на собаках»

Із непростої перемоги над литовцями почала вчора наша національна команда виступ на чемпіонаті світу в дивізіоні ІА в голландському Тілбурзі. У ворота Артураса Кузмічуса українці закинули 12 шайб, тоді як суперники «пробили» наших Вадима Селіверстова та Костянтина Симчука, який став у ворота в третьому періоді, п’ять разів. Виграючи 4:0, українці надто розслабилися в обороні, почали невиправдано фолити і створили нагоду для бенефісу форварда пітерського ХК ВМФ Тадаса Куміляускаса. Три очки здобуто, але цей суперник був, що називається, «прохідним», та й то спромігся «поскубати» наші володіння у грі на зустрічних курсах. Головні ж поєдинки турніру відбудуться наприкінці тижня. Тож тривога з приводу турнірної долі України не розвіялася.

Сині чайки налетіли

Сині чайки налетіли

Свого часу один зірковий артист сказав: не важливо, що про тебе говорять, хай навіть лають — цим теж додають популярності. Навряд чи такої сумнівної слави зараз хочуть керівники та арбітри української прем’єр–ліги: практично кожного туру про чемпіонат згадують у контексті грубих суддівських помилок. І позавчорашній тур не став винятком.

Без найвищої проби

Без найвищої проби

Почавши турнір у Баку доволі скромно, наші борці потроху «розкочегарилися» й здобули сім нагород: одну — чоловіки–«вільники», три — майстрині вільної боротьби й три — «греко–римляни». Результат начебто й пристойний, але ж жодного разу наші співвітчизники не сходили на найвищу сходинку п’єдесталу. Чого не вистачило, аби бодай раз дотягнути до «золота»? Можливо, іменитим борцям забракло мотивації, а, може, хлопці й дівчата втомилися після турнірів у Києві, Мінську й Красноярську. Тренери мають розібратися вже найближчим часом, аби на вересневому світовому форумі в Москві збірна виглядала якнайкраще.

Всі статті рубрики