НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Китай струснуло

Китай струснуло

Хвиля землетрусів, яка з початку року накрила планету, докотилася до Китаю. Внаслідок «тремтіння землі» в районі Юйшу провінції Цинхай на північному заході КНР загинуло щонайменше 400 осіб, близько восьми тисяч отримали поранення.

Мексика в боях

Мексика в боях

Новини про чергову перестрілку між злочинними угрупованнями й поліцією, знайдені трупи чи підірвані автомобілі в мексиканській пресі трапляються так часто, що місцеві мешканці на них вже й уваги не звертають. Виявляється, відтоді, як наприкінці 2006 року уряд із допомогою армії почав кампанію боротьби з наркобандами, в Мексиці загинули 22 тисячі 743 людини. Про це йдеться в таємному звіті, який уряд передав до парламенту ще в понеділок. Коли інформація, викладена в секретному документі, просочилася у пресу, міністрові внутрішніх справ Фернандо Гомесу Монтту довелося підтвердити правдивість наведених у ньому даних.

Удома — як у концтаборі

Удома — як у концтаборі

Приблизно 200 палестинців зібралися вчора в центрі Рамаллаха біля представництва Палестинської національної адміністрації, щоб висловити протест проти планів Ізраїлю запровадити нові правила переміщення на Західному березі Йордану. Як повідомляє «Євроньюз», пікетники тримали плакати з написами «Геть ізраїльський апартеїд!» та «Ми хочемо вільно пересуватися в нашій країні!». За даними місцевих ЗМІ та правозахисних організацій, 21 квітня командування ізраїльської армії має намір запровадити декрет, відповідно до якого Ізраїль може вислати кожного палестинця, який перебуває на території Західного берега без спеціального дозволу.

Всі статті рубрики