«Аргонавт» із Кременчука

«Аргонавт» із Кременчука

Після нічного дзвінка власниця кременчуцького ювелірного магазину «Золоте руно» схопилася за голову. Адже приватні охоронці, котрі приїхали до її крамниці після спрацювання сигналізації, констатували: зловмисник заліз усередину через вікно, за допомогою дриля «відкоркував» сейф, вигріб звідти найцінніше —26 лотків із золотом на загальну суму близько 3 млн. грн. та накивав п’ятами...

Розбій не вдався

Розбій не вдався

Справжній «бойовик» влаштував у Білій Церкві 32–річний молодик, який із пістолетом «Зоракі» намагався пограбувати одне з відділень банку. Як повідомила «УМ» співробітник прес–служби обласної міліції Київщини Юлія Сінчак, спочатку грабіжник, вдягнений у темний одяг, зайшов до банку та поцікавився курсом валют. А потім несподівано розбив скляну перегородку операторів та, погрожуючи пістолетом (пізніше з’ясувалося, що це була пневматика), почав вимагати грошей. У цей час на нього ззаду накинувся охоронець, але грабіжник, не роздумуючи, двічі вистрелив у нього, пошкодивши йому голову та вухо.

Кіно для «Гочі»

Кіно для «Гочі»

Днями поблизу запорізького супермаркету «Сільпо» убозівці затримали відомого «злодія в законі» за прізвиськом «Гоча Руставський». Дісталося тут і місцевим журналістам, які випадково опинилися в цьому місці й зняли групу цивільних осіб та озброєних незнайомців у масках, але відмовилися знищити зняте. Правоохоронці ж пояснюють «зачистку» відео тим, що операція із затримання «Гочі» є унікальною й оприлюдненню не підлягає.

Всі статті рубрики