2404–й — Рассел

2404–й — Рассел

На голлівудській Алеї слави з’явилася 2404–та зірка. Такої честі удостоївся актор Рассел Кроу, «оскарівський» лауреат 2000 року. Відзнака на тротуарі стала непоганим подарунком з нагоди 46–го дня народження, який Рассел відзначив тижнем раніше. А в понеділок на церемонію відкриття нової зірки прийшли дружина Даніелла, двоє синів Кроу та його друзі, зокрема актори Кевіна Дюран, Скотт Граймс, Сем Уортінгтон («Аватар»), режисер Рон Говард.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Дядю Ізя, — каже Зяма, — велике спасибі за ту трубу, що ви мені подарували на день народження. Такий дорогий подарунок!

— Та дурниця. Що там дорогого? 60 копійок.

— Але зате мама і тато щовечора дають мені рубль, щоб я не дудів.

Татуйований трикутник

Татуйований трикутник

Коли восени минулого року 25–річна рок–зірка Авріл Лавінь розійшлася з чоловіком, музикантом і композитором Дереком Уїблі, прихильники таланту канадки переживали, що цей болісний розрив негативно відобразиться на її творчості. Але Авріл і далі активно працює у студії, дає концерти й попадається в об’єктиви папарацівських камер напідпитку в нічних клубах. Саме один із таких кадрів «прояснив» ситуацію: співачка, виявляється, й досі активно спілкується з «колишнім» — на фото вони, обоє «веселенькі», обнімаються і регочуть. А днями парочку «засікли» на виході із тату–салону, де вони, за свідченнями майстрів, зробили собі татуювання «на одному й тому ж місці».

Всі статті рубрики