Татуйований трикутник

15.04.2010
Татуйований трикутник

Авріл Лавінь.

Коли восени минулого року 25–річна рок–зірка Авріл Лавінь розійшлася з чоловіком, музикантом і композитором Дереком Уїблі, прихильники таланту канадки переживали, що цей болісний розрив негативно відобразиться на її творчості. Але Авріл і далі активно працює у студії, дає концерти й попадається в об’єктиви папарацівських камер напідпитку в нічних клубах. Саме один із таких кадрів «прояснив» ситуацію: співачка, виявляється, й досі активно спілкується з «колишнім» — на фото вони, обоє «веселенькі», обнімаються і регочуть. А днями парочку «засікли» на виході із тату–салону, де вони, за свідченнями майстрів, зробили собі татуювання «на одному й тому ж місці».

Щасливе возз’єднання? Нічого подібного — після розлучення Лавінь та Уїблі залишилися просто добрими друзями. За майже сім років спільного життя вони стали такими близькими, що й досі діляться одне з одним найсокровеннішим. Авріл, зокрема, розповідає Дереку... про свої нові романи. Точніше, про один роман — із телезіркою Броді Дженнером.

Раніше їй приписували стосунки з нащадком нафтового магната Брендоном Девісом, але рокерка, виявляється, просто хотіла відвернути увагу від свого справжнього бойфренда. Із яким, до речі, також днями зробила однакове татуювання у вигляді невеличких чорних блискавок. Як запевняє сайт Remotecontrol.mtv.com із посиланням на джерело, наближене до пари, це рішення започаткувало новий етап у стосунках Лавінь і Дженнера. Хоча вони й без того були серйозними — хлопець уже познайомив кохану зі своєю матір’ю, з якою Авріл одразу знайшла спільну мову.