«Наша» група

«Наша» група

Найближчим часом у парламенті з’явиться група «Наша Україна». Про це заявив лідер «нашоукраїнців» Віктор Ющенко під час засідання президії політради «НУ». Він повідомив, що координатором групи обрано народного депутата Зіновія Шкутяка.

Вибори — за рік

Вибори — за рік

Верховна Рада відправила на розгляд Конституційного Суду проект змін до Основного закону, який перед­бачає проведення місцевих виборів 27 березня 2011 року. Проект синхронізує термін повноважень депутатів місцевих рад, мерів і сільських голів: вони виконуватимуть обов’язки по п’ять років.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перепрофілювання пам’яті

Перепрофілювання пам’яті

За неповний місяць перебування Віктора Януковича при владі було вчинено вже кілька кроків, спрямованих на переписування української історії та фактичне зменшення прав української мови. Тепер Кабінет Міністрів Миколи Азарова готується перепрофілювати Український інститут національної пам’яті, який, зокрема, займався ретельним вивченням Голодомору та національно–визвольних змагань минулого століття. Віце–прем’єр–міністр Володимир Семиноженко дав доручення «вивчити питання подальшого функціонування Українського інституту національної пам’яті як центрального органу виконавчої влади».

Всі статті рубрики